Blog 1: Een lang iui, ivf en icsi traject...

Blog 1: Ik stel me graag aan jullie voor!

Wie ben ik en waarom ben ik deze blog gaan schrijven?

Ik ben Stephanie, 32 jaar en werk als hotelmanager in een hotel in Scheveningen.

Ik ben nu bijna 14 jaar samen met mijn grote liefde Lars en sinds juni 2019 zijn wij getrouwd.  Afgelopen 6 april 2020 zijn wij eindelijk trotse ouders geworden van ons wonder meisje Noa Mae.

Eigenlijk ben ik gestart met deze blog door mijn vriendin Maxime die samen met mijn andere vriendin Michelle Kletskouz runt.

Er wordt namelijk nog vaak gedacht dat een kindje krijgen bij iedereen vanzelf sprekend is, helaas was dat bij ons niet het geval en daardoor vroeg Maxime of ik mijn ervaringen via een blog wilde delen.
In eerste instantie zei ik; ik weet niet of ik wel een blog kan schrijven, dus ben ik mij er even in gaan verdiepen en wat gaan proberen te schrijven.....

Ik merk eigenlijk nu pas, nu ons kleine meisje er is hoe heftig de afgelopen jaren waren en hoe intens het was deze weg naar ons wondertje.
Als ik haar dan nu in mijn armen heb besef ik pas hoeveel geluk wij hebben dat dit traject ons heeft geholpen!

Wat mij het meeste opviel tijdens dit traject is hoeveel onwetenheid er heerst bij anderen over het niet zwanger kunnen worden op de normale manier. Dat het een taboe is om er over te praten. Dit is de realiteit, niet iedereen word in 1x zwanger en heeft hulp nodig. 


Benieuwd wat mij op de been hield en hoe ons traject is verlopen?  Dit lees je in mijn volgende blog, daar ga ik even goed over nadenken en terug in die emotionele rollercoaster. 

Liefs, Stephanie

1 Reply to "Blog 1: Een lang iui, ivf en icsi traject..."

Laat een bericht achter

Uw email adres word niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *