Levertijden

We hechten veel waarde aan het op tijd verzenden van je bestelling. Niets is immers vervelender dan lang te moeten wachten op je bestelling.

We streven er naar om alle bestellingen binnen 1-4 werkdagen te verzenden. Mocht een bestelling spoed hebben, neem dan contact op met ons.

Al onze bestellingen verzenden wij met Postnl. Wij hanteren een vaste verzendprijs van €4,95, vanaf 50 euro verzenden wij jou items gratis.

Het grote voordeel van een brievenbuspost is dat je niet thuis hoeft te zijn om het pakket in ontvangst te nemen: deze past namelijk door de brievenbus!PostNL Pakketservice

Uiteraard passen sommige producten niet door de brievenbus, deze worden als pakket verzonden.

Ook kunnen bestellingen met meerdere producten soms niet als brievenbuspost worden verzonden, het bedrag blijft hetzelfde als standaard tarief €4,95

Voor deze zendingen maken we gebruik van de standaard PostNL Pakketservice.

De bestelling wordt verzonden met een Track en Trace code waarmee je de zending kunt volgen tot op het moment van bezorging.

Op de dag van bezorging ontvang je een tijdvak van 2 uur waarin de bezorger langs komt om het pakket af te leveren. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te wachten tot de bezorger langs komt.

PostNL verzending België:
Wij verzenden onze producten ook naar België via de Pakketservice van PostNL.
Brievenbus verzending is: € 8,70

Wil je liever naar Belgie verzenden icl Track & Trace? 
De kosten van verzending icl Track & Trace zijn € 13,00

Ook deze zendingen beschikken over een Track & Trace code waarmee je de zending kunt volgen tot op het moment van bezorging.

Annuleren

Wil je na de betaling toch afzien van de aankoop? Dan is het mogelijk om de order kosteloos te annuleren tot op het moment dat de bestelling is verzonden.

Je kunt je bestelling annuleren door een e-mail te sturen naar klantenservice@kletskouz.nl o.v.v. je ordernummer.

Wij zullen het betaalde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening.