Kletskouz/meisjes droom?
Blog 1:
Best spannend, aller eerste blog voor Kletskouz.
Waar blog je over als je moeder bent van 2 kinderen, getrouwd bent, een webshop runt, nog 20 uur werkt bij een uitgeverij en fulltime schoonmaker bent? Heb ik dan nog wel iets leuks te vertellen….
Ik kan je vertellen, mijn leventje is op dit moment één grote, heerlijke chaos en doe er alles aan om alle ballen hoog te houden. Zo lekker gezegd als boysmom, alle ballen hoog!

Deze blog is er eentje hoe wij zijn gestart om Kletskouz te beginnen.
Het begon 7 jaar geleden, ik werd zwanger, heb gewacht tot de 20 weken echo, nu zou ik dat nooit meer doen zolang wachten als het ook kan met 13 weken maar goed, geslacht zouden we toen horen. Ik wist het zeker, het was een meisje. Stiekem had ik al wat meisjes kleding gekocht maar he shit, het was een jongen. Omschakelen, dat was trouwens best even slikken.
Als je voelt dat het een meisje is en je hoort dan een jongen, gezondheid voorop maar man dit was even pittig om te schakelen. Meisjes kleding ging vrij snel de deur uit en er werd alleen maar jongens kleding gekocht, beetje saai en niet zo leuk als meisjes kleding.
4 jaar later, ik werd weer zwanger, ik wist het.. dit is een jongen. Zei ik dat omdat ik hoopte dat ik dat de eerste keer ook deed? Zodat het nu een meisje zou zijn? Anyway ik hield vol het is een jongen, ik weet het zeker en het maakt me niets uit wat het wordt. Haha mensen die mij kennen wisten, Max wilt het liefste een meisje nu.. ala, 13 weken echo en een vrolijke tante die zegt, kijk kijk kijk, je ziet het gelijk. Batssss brok in mijn keel, slikken max… het is een jongen. Ik wist het.. waarom wist ik het dit keer wel? Soort van bescherming? Dont know maar het was toch weer even schakelen omdat ik maar 2 kids wil hebben en in mijn ogen altijd een meisje erbij had gezien.

Die droom was even weg en komt niet meer terug. Ik ben nu dolgelukkig met 2 heerlijke, gezonde boys en weet ook eigenlijk niet of ik wel een goede moeder zou zijn voor een meisje. Ik sta toch liever langs de lijn bij voetbal dan bij hockey… Maar toch toen Michelle, mijn beste vriendinnetje zwanger was van een meisje kon ik mijn geluk niet op. Eindelijk een meisje in mijn directe omgeving wat fijn. Het shoppen kon ein-de-lijk beginnen en zo is Kletskouz ontstaan. Shoppen heel veel shoppen voor meisjes kleding. Wij wilde samen al heel erg lang iets beginnen en zaten te struggelen met wat gaan we nou doen?
Ik heb een blauwe maandag sieraden gemaakt, super leuk maar ben niet heel geduldig met kleine kraaltjes. We zeiden tegen elkaar: Blijf bij jezelf, wat doen we graag? Kledingkopen… nou dat gaan we doen, kinderkleding, heel veel kinderkleding inkopen en aangezien we in een tijd leven dat we leven met social-media gaan we beginnen op social-media en starten we als het echt leuk is toch een webshop? 4 maanden later hadden wij een webshop. Zo gezegd zo gedaan en wat zijn wij gegroeid.
Juli 2019 gestart en waar wij nu zijn is soms echt een droom. Misschien nog wel beter als die droom met een meisje want Michelle krijgt in mei haar 2e meisje en dat voelt zo fijn, tante max van 2 heerlijke meiden. Het is goed zo.. 
 
Thanks voor het lezen en er volgen nog zoveel meer blogs van super leuke meiden die gaan schrijven over hun chaos, verdriet, liefde en nog veeeeeel meer!

Wil jij ook bloggen voor Kletskouz?
Stuur een mailtje naar info@kletskouz.nl met in het onderwerp bloggen en wij zullen je email met liefde en alle eerlijkheid lezen en beoordelen.
Liefs Maxime 

5 Replies to "Kletskouz/meisjes droom?"

Laat een bericht achter

Uw email adres word niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *