PCOS - heb ik weer! Deel 2.
De volgende stap in ons traject:

Nu de clomid niet echt deed wat het moest doen werd het helaas tijd voor de volgende stap. Ik zal eerlijk toegeven dat ik zenuwachtig was voor de afspraak. Uiteraard had ik wel al wast dingen opgezocht maar ik had gehoopt dat het nooit tijd wou worden voor de volgende stap.

Helaas, het was hier toch echt tijd voor.

Er waren 2 opties: hormonen gaan spuiten of een leo operatie. (bij deze operatie branden ze de blaasjes in je eierstokken weg waarop de kans op een normale cyclus groter wordt).
Ik kreeg het al benauwd bij het idee van de hormonen spuiten, de mensen die mij kennen weten dat ik bij het bloedprikken al regelmatig tegen de vlakte ga dus dagelijks spuiten leek me niet aan mij besteed. Ik besloot voor de operatie te gaan.

Gelukkig kon deze vrij snel gepland worden. In september 2017 stond mijn afspraak. De operatie viel me ontzettend mee.
In de middag kwam een vriendin en mijn vriend mij alweer ophalen. Omdat ik dacht dat ik topfit was na die operatie had ik gevraagd om lekkere dingen dus deze hadden ze meegenomen.
Ik ben een persoon van alles of niks! Dus daar ging een heel pak chocolade koek naar binnen nog in het ziekenhuis bed en een halfuur later lag dat zelfde pak koek alweer uitgespuud in de wc. Blijkbaar toch niet zo topfit als ik dacht.

Met een positief gevoel ging ik naar huis en mijn cyclus werd eigelijk al vrij snel regelmatig. Dus de operatie was niet voor niks geweest. Helaas was dit maar voor een paar maanden. En in die paar maanden was ik nog steeds niet zwanger. Wat een domper!

De moed zakte me inmiddels in de schoenen, werd ik ooit nog zwanger? Eerst maar eens op vakantie en daarna verder kijken..

Heerlijk een weekje genieten op Malta! Helaas door de lange cyclus zou ik hier waarschijnlijk ongesteld worden, dat is sowieso al shit op vakantie. Maar de ongesteldheid bleef uit.. Zou ik dan toch zwanger zijn?

Ondanks dat ik niet wist of ik uberhaupt wel een eisprong had gehad?
Laten we gewoon testen zei mijn vriend. We stapten in ons gehuurde koekblik (toyota aygo uit de vorige eeuw) en scheurde Malta over op zoek naar een drogist.

En met succes want binnen 15 minuten hadden we er 1 gevonden.
Meteen terug naar het hotel gesjeesd en de test gedaan: en POSITIEF!

Ik kon het niet geloven, gelukkig hadden wij meerdere verschillende merken mee genomen. Alle testen gedaan en allemaal positief!
Wat waren we blij, deze vakantie kon niet meer stuk.. En toen? Bloedverlies..

Lees het vervolg in mijn volgende blog!

Laat een bericht achter

Uw email adres word niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *